10 YouTube-accounts te volgen voor de beste trainingsvideo’s op YouTube

Joanna Soh

Joanna Soh brengt via haar beste trainingsvideo’s een persoonlijke trainer sesh naar je woonkamer. De fitnessprofessional biedt kickbanen met meer dan 400 calorieën, krachtuitdagingen die meer dan 1000 hurken en longeercursussen vereisen en nog veel meer. Je beenspieren zullen in brand staan….op de allerbeste manier. (Gerelateerd: Ik deed 100 Push-Ups elke dag meer dan een jaar lang 100 Push-Ups).

Mike Donavanik

Met net genoeg harde liefde in zijn YouTube-video’s, is beroemdheidstrainer Mike Donavanik in principe uw virtuele zweet BFF. Zijn beste trainingsvideo’s variëren van ketelbellen tot kickboksen. Je zult het geweldig vinden hoe hij elke minuut optimaal benut – zonder te hard of te pittig “rah-rah” te zijn. (Je kunt hem vaak naast je horen puffen en puffen!)

Meer trainingsvideo’s van Mike D:

  • De beste Lower-Body Oefeningen om je bilspieren en hamstrings te laten stralen
  • De uitdagende armentraining die u thuis goed kunt doen….

MadFit

Gekrompen voor tijd? Geef MadFit’s beste trainingsvideo’s een kijkje. Veel van de tientallen opties die gericht zijn op je buik, kont en armen zijn slechts 10 tot 15 minuten lang en je kunt altijd stiekem een workout doen! (Nog 5 minuten? Deze 20 minuten durende HIIT-tempo routine speelt met snelheid op een waanzinnig coole manier.)

Shape

 

Schaamteloze plug alert (!) maar volg ons op YouTube voor video’s over diepe duiken in oefenvorm (van hoe je een goede Chaturanga moet doen tot leren hoe je een goede Chaturanga moet doen en hoe je moet leren om de halter schoon te maken en schokken onder de knie te krijgen), evenals onze 30-dagen durende uitdagingen en achter de schermen gluurtjes van onze cover shoots. Of je nu de voorkeur geeft aan wat harde liefde van Jillian Michaels of op zoek bent naar een aantal beproefde thuis trainingsvideo’s, we hebben ze.

 

Studio SWEAT on Demand

Liefde spinnen-maar niet het fikse prijskaartje van een maandelijks lidmaatschap van een chique studio? De beste trainingsvideo’s van Studio SWEAT zijn als een privé-fietsles die je kunt nemen op een binnenfiets in de fitnessruimte van het hotel of je fietstrainer in het midden van het podium in je garage. (Verwant: Deze Boutique Fitness Studios bieden nu At-Home Streaming Classes aan).

Blogilates

Hou je van Pilates maar haat je de ouderwetse DVD’s? Cassey Ho of Blogilates biedt korte, gratis Pilates-video’s aan die ofwel alleen gedaan kunnen worden om specifieke spiergroepen aan te spreken, ofwel aan elkaar geregen kunnen worden om een full-body workout te maken. Haar leuke maar professionele houding en enorme bibliotheek van de beste trainingsvideo’s hebben haar meer dan 4,5 miljoen (!) YouTube-abonnees opgeleverd. (Gerelateerd: Cassey Ho creëerde een Tijdlijn van “Ideale Lichaamstypen” om de belachelijkheid van de schoonheidsnormen te illustreren).

Jessica Smith

Jessica Smith maakt de lijst van beste trainingsvideo’s op YouTube omdat de parmantig fitnessprofessional “geen gekke oefeningen, onthullende outfits of negatieve energie hier belooft – gewoon gezond verstand fitness, advies en ondersteuning van een gecertificeerde wellnesscoach, trainer en instructeur met bijna 20 jaar ervaring….en mijn sidekick, Peanut de Franse bulldog.”. Je kunt alles vinden van yoga video’s tot krachttrainingstrainingen die je thuis op haar kanaal kunt doen.

CrossFit HQ

Voor een WOD zonder het wachten, bouw je je eigen CrossFit routine met een mash-up van bewegingen van het CrossFit HQ YouTube kanaal. De vormdemo’s en de ideeën voor een thuisworkout houden je spieren op gang, zelfs zonder dat je je voet in een doos stapt. Ze bevatten ook proteïnerijke recepten voor na de training om je te helpen bij het tanken na deze trainingsvideo’s. (Gerelateerd: de No-Equipment Bodyweight WOD die je overal kunt doen).

POPSUGAR Fitness

De POPSUGAR Fitness YouTube heeft een trainingsvideo voor elke dag van het jaar, van een 30-minuten durende training tot volledige lichaamstrainingsvideo’s, en nog veel meer. Dit kanaal is een geweldige optie voor degenen die hunkeren naar afwisseling.

alo Yoga

Strek alle knikken uit van de andere beste trainingsvideo’s via dit zen YouTube-kanaal van het kledingmerk alo Yoga. Maak je geen zorgen: ze proberen je niets te verkopen tijdens hun functionele stroom of de zeven dagen van dankbaarheid, behalve voor, je weet wel, flexibiliteit en innerlijke rust.