Favoriete TRX-oefeningen voor trainers

Favoriete TRX-oefeningen voor trainers

Geïnteresseerd in het toevoegen van afwisseling aan uw trainingsroutine? Vijftien van de beste trainers van het land delen hun favoriete TRX-oefeningen die je conditie zullen uitdagen en je hele lichaam zullen versterken met behulp van een van de meest populaire en veelzijdige trainingsapparatuur.

GERELATEERD: TRX Workout: 7 Verhuist om elke uitstulping te wissen

TRX geschorste kniebokken

“Deze volledige lichaamsoefening is een van mijn favorieten omdat het zich richt op de kracht en stabiliteit van de buikspieren, heupflexors en schoudergordel,” deelt Tiffani Bachus, personal trainer, geregistreerd diëtist en het model van de cover van het fitnesstijdschrift.

A. Plaats de voeten in de voetsteunen zodat de toppen van de voeten naar de vloer wijzen. Plaats de handen onder de schouders en druk ze omhoog in een plankpositie.

B. Houd de kern vast, buig de knieën en heupen naar het bovenlichaam, zodat de heupen kunnen worden opgeheven en de wervelkolom kan buigen. Met de controle, keert u langzaam terug naar de uitgangspositie.

Atomaire Push-Up

“Deze oefening houdt je hele lichaam bezig, van je tenen tot je neus… Plus het levert een enorme kern- en bovenlichaamstraining op”, zegt Randy Hetrick, oprichter en CEO van TRX.

A. Met de riempositie in het midden van het kuitbeen, plaats de voeten in de wiegjes en druk ze omhoog in de plankpositie, waarbij de handen onder de schouders worden uitgelijnd.

B. Met behoud van een stevige kern, de onderste borstkas net boven de grond, die de ellebogen buigt en vervolgens terugduwt naar de uitgangspositie.

Glijdende plank

“Dit is mijn favoriete oefening omdat het zoveel spieren aanzet…. U zult het in uw schouders, triceps, bilspieren en buikspieren voelen, aangezien TRX in het element van instabiliteit brengt dat de algemene vraag op het middengedeelte verhoogt,” zegt Angel Chelik, stichter van WorkBetter Wellness, een in San Diego-Gebaseerd bedrijf dat online trainingen, voedingsbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling het trainen aan lokale ondernemingen verstrekt.

A. Met riemen ongeveer 1 voet van de grond knielen en plaats uw voeten in riemen direct onder het ankerpunt. Plaats de onderarmen op de grond direct onder uw schouders en til één knie per keer op om een plankpositie te bereiken.

B. Adem in en glijd naar voren, met als doel het hoofd net voorbij de handen te schuiven. Adem uit en glijd achteruit, eindigend met het hoofd achter de handen. Blijf heen en weer glijden, houd uw schouders en heupen recht en voorkom dat uw lage rug zich buigt.

GERELATEERD: 9-minuten krachtcentrale training

Geschorste Longe

“Door je achterste voet in de TRX op te hangen, verandert de beproefde longe in een test van stabiliteit, mobiliteit, kracht en balans die je niet krijgt als je je achterste voet op een stabiel object laat rusten”, deelt Dan McDonogh, senior manager van groepstraining en -ontwikkeling voor TRX.

A. Met de handgrepen in het midden van het kuitbeen, ga je op de linkervoet met de rechtervoet in beide voetschoenen van de TRX af gericht staan.

B. Laat uw hangende voet naar beneden zakken en rijd uw hangende voet terug tot uw voorknie 90 graden is, zodat uw ogen de hele tijd naar voren blijven….. Rij door uw hiel om terug op te staan.

TRX-kabelbaan

“Deze oefening brengt de traditionele Burpee naar een ander niveau…. Het daagt kracht, balans, coördinatie uit en verhoogt tegelijkertijd uw hartslag”, deelt Doug Balzarini, fitnessprofessional en oprichter van DB Strength.

A. Vanuit een staande, hangende positie met één been, valt u neer in een push-up.

B. Wanneer je het standbeen terugtrapt, probeer dan de voet van de grond te houden. Om terug op te staan, maak je een push-up af, rijd dan de knie van je been naar de borst, zet je die voet op de grond en ga je rechtop staan met behoud van je evenwicht.

Heupdruk

“Veel mensen maken de fout om zich alleen te concentreren op wat ze in de spiegel kunnen zien, maar deze oefening daagt de kern uit en versterkt tegelijkertijd de achterkant van je lichaam,” zegt Chris Frankel, directeur programmeren voor TRX.

A. Ga op je rug liggen met hakken in voetbedjes en 90 graden gebogen knieën.

B. Drijf de hielen in de voet wiegen en til de heupen op tot de knieën, heupen en schouders allemaal in de rij staan. Keer terug naar de uitgangspositie door de heupen onder controle te laten zakken en de knieën boven de heupen te houden.

GERELATEERD: Onderlichaam HIIT training

Drievoudige bedreiging (Snoek-druk-Plank-Plank)

“Ik ben een multi-tasker in hart en nieren die houdt van een uitdaging, vooral een die resultaten oplevert. Dit is één beweging die drie zeer belangrijke gebieden, de bilspieren, de kern, en de schouders raakt, die aan het functionele leven kritiek zijn,” aandelen Beth JordaniÔ, verklaarde persoonlijke trainer en eigenaar van het Kamp van de Laars van Beth in Jacksonville Beach, FL.

A. Begin op handen en knieën met TRX volledig verlengd, voeten in riemen.

B. Teken armen in lijn met de schouders en til je heupen op met rechte benen die in een snoekpositie komen, waardoor de kern betrokken blijft.

C. De overgang gaat langzaam en zakt naar beneden in een triceps push-up.

D. Druk de push-up naar de bovenkant van de push-up en ga over in een zijplank. Ga terug naar de beginpositie van het tafelblad.

Hurken en rij “Laat de emmer vallen”.

“Ik hou van deze oefening omdat het niet alleen werkt op zowel de kracht van het onder- als bovenlichaam, maar het zorgt ook voor een geweldige heupmobiliteit in de beweging,” zegt Todd Durkin, eigenaar van Fitness Quest 10 en auteur van The IMPACT Body Plan.

A. Ga tegenover de TRX staan en grijp één hendel in elke hand. Scharnier bij de heupen en buig de knieën die in een hurkzit vallen, zodat de armen volledig kunnen worden uitgestrekt en de kern gedurende de hele beweging betrokken blijft.

B. Trek terug naar staande positie, waarbij u een rij aan de bovenkant van de beweging uitvoert, waarbij u de ellebogen recht naar achteren langs het lichaam trekt en de handgrepen naar de borst leidt. Strek de armen opnieuw uit en keer terug naar de uitgangspositie alvorens de volgorde te herhalen.

TRX-BOSU Snoeken

“Deze beweging is een van mijn favorieten omdat het een verscheidenheid aan spieren betreft en het toevoegen in de BOSU zorgt voor een andere stabiliteitsdynamiek om de spieren uit te dagen en de kracht te verhogen,” deelt Mike Z. Robinson, personal trainer en eigenaar van MZR Fitness.

A. In een knielende positie, plaats de voeten in de wiegen en plaats de handen op BOSU schouderbreedte afstand van elkaar en druk omhoog in een plank positie met de armen en benen gestrekt.

B. Zonder de knieën te buigen, trek je tenen naar binnen in de richting van de handen, terwijl je een snoek uitvoert. Strek langzaam weer terug naar de uitgangspositie.

Zijarmplank met romprotatie

“Deze stap omvat balans, kern, stabiliteit, kracht en rotatie – perfect voor het hele jaar door surfen en golfen in Zuid-Florida”, zegt Franklin Antoian, gecertificeerd golf fitnessinstructeur en online trainer bij iBodyFit.com.

A. Gezicht TRX en grijp beide handgrepen met linkerhand. Hef rechterarm uit voor u iets hoger dan 90 graden.

B. Houd de benen en heupen zo stil mogelijk, draai langzaam het bovenlichaam naar rechts. Leun achterover en naar beneden, gebruik makend van uw linkerarm om uw hele lichaamsgewicht te ondersteunen. Draai de beweging om en keer terug naar de uitgangspositie.

GERELATEERD: De 50 warmste mannelijke trainers in Amerika 2014 2014

TRX kraakpand

“Aangezien ik voornamelijk werk met klanten die 100 pond of meer moeten verliezen, neem ik deze stap vaak op in mijn trainingssessies omdat het een geweldige functionele, schaalbare oefening is die past bij alle fitnessniveaus en de meeste voordelen biedt met zo min mogelijk risico’s”, zegt Lee Jordan, gecertificeerd gezondheidscoach en bedenker van “30 Seconds to Victory”, een programma dat door een arts wordt onderschreven.

A. Met de riemen bij medio lengte, tribune met voeten heup-breedte afstand uit elkaar geconfronteerd met de TRX, grijpen een handvat in elke hand.

B. Scharnierende heupen en gebogen knieën, die in een hurkzitpositie zakken alsof ze op een stoel zitten. Houd de kern geëngageerd en gebruik de ophangingstrainer voor evenwicht en om uw bewegingsvrijheid te verbeteren. Met controle, langzaam stijgen naar de uitgangspositie.

Krachttrekken

“Deze beweging ziet er eenvoudig uit, maar versterkt al je trekkende spieren plus kernspieren die de rotatie controleren”, deelt Fraser Quelch, hoofd van de TRX-training.

A. Met de TRX aangepast aan de middelste lengte, sta je met je gezicht naar de suspension trainer gericht en pak je één hendel met je linkerhand naast je borst.

B. Draai in een cirkelvormige beweging uw rechterarm naar de grond en strek uw linkerarm uit, waarbij u de heupen in het kwadraat houdt. Trek uzelf omhoog met uw linkerarm terwijl u terugdraait naar de TRX totdat uw rechterhand de ophangingstrainer aanraakt.

Beenkrullen

“Ik hou van deze oefening omdat het zich richt op de hamstrings en het gebied van het lichaam waar wij vrouwen altijd aan proberen te werken. Plus u krijgt de toegevoegde bonus van het gebruiken van uw kern ook,” deelt Chris Freytag, verklaarde gezondheidscoach en stichter van Gezonde U. “Ik hou van deze oefening omdat het zich richt op de hamstrings, en het gebied van het lichaam waaraan wij vrouwen altijd proberen te werken.

A. Ga op de grond liggen met de hakken in de voetjes, net onder het ankerpunt. Met de armen gestrekt aan de zijkanten, zet u de bilspieren vast en tilt u de onderrug een paar centimeter van de vloer.

B. Buig de knieën en trek de hielen naar de bilspieren toe en til de heupen een paar centimeter hoger op aan het eind van de beweging. Keer de beweging om en keer terug naar de uitgangspositie.

TRX-doosrijen

“Ik hou van deze beweging omdat het de trek-/rijbeweging direct onder de zwaartekracht uitdaagt en vereist dat de kern en het onderlichaam worden gestabiliseerd terwijl er kracht in het bovenlichaam wordt gevonden”, deelt Elizabeth Kovar, master trainer voor de American Council on Exercise.

A. Met de TRX riemen verkort houd een handvat in elke h