Top 5 oefeningen voor Braziliaanse kont

Mooie billen zijn al eeuwenlang de droom van elke vrouw omdat ze alle mannen aantrekken. Als u geen aantrekkelijk Braziliaans kontje heeft, laat u dan natuurlijk niet van streek zijn. Gelukkig voor u zijn er 5 effectieve oefeningen die u kunnen helpen om uw kont er verleidelijk, elastisch en opgepompt uit te laten zien, zodat zelfs de eigenaren van Braziliaanse billen u zullen benijden.

De bilspieren voeren een groot aantal functies uit, van het houden van het lichaam in staande positie tot het heffen van gewichten. Echter, dankzij de gevestigde manier van leven, zoals zittend werk en de toegankelijkheid van het vervoer worden ze veel minder belast dan waarvoor ze bedoeld zijn.

Om het gewenste resultaat te bereiken, moet u regelmatig speciale lichamelijke oefeningen doen om de bilspieren te belasten. Met behulp van deze training kunt u snel de juiste spieren oppompen en op orde brengen. Hierdoor worden uw billen ronder, strakker en verleidelijker.

Het enige wat u hoeft te doen is het volgende: Pilates Zwemmen, Squat Jacks, Curtsy Lunges, Burpees, Frog Jumps. De hele training duurt niet langer dan twintig minuten, maar je resultaten zullen echt geweldig zijn.

Wij raden u aan niet te wachten tot volgende week of volgende maand, begin vandaag nog met uw training en u krijgt de resultaten eerder te zien. Als u nog betere resultaten wilt, voer deze training dan elke dag uit. Nog één ding – vergeet niet om gezond te eten, alleen een combinatie van deze twee belangrijke aspecten zal je dichter bij je droom brengen.

#1. Pilates Zwemmen

– Ga op je buik liggen met je armen tot boven je hoofd en trek je buikspieren van de vloer af om je onderrug te beschermen en te verlengen. Til uw benen, armen en hoofd van de mat.

– Houd uw knieën rechtop en til uw rechterbeen en linkerarm een paar centimeter van de grond af. Terwijl u uw rechterbeen en linkerarm laat zakken, tilt u uw linkerbeen en rechterarm van de mat af om de mat te voltooien.

#2. Kraakpanden

– Begin te staan met je voeten bij elkaar, handen geklemd op je borst. Spring met je voeten naar buiten en buig tegelijkertijd je knieën zodat je in een hurkzitpositie terechtkomt. “Doe alsof er een stoel achter je staat en buig je knieën alsof je op het punt staat op de stoel te gaan zitten,” zegt Tanker.

– Houd het gewicht in je hielen, en probeer te voorkomen dat je knieën verder gaan dan je tenen. En vergeet niet om je borst omhoog te houden! Duw eraf met je hielen en spring terug naar de uitgangspositie.

#3. Curtsy Lunges

– Begin met staan en stap je linkerbeen achter je en naar rechts zodat je dijen elkaar kruisen, waarbij je beide knieën buigt alsof je je buigt. Zorg ervoor dat uw voorste knie uitgelijnd is met uw voorste enkel.

– Keer terug naar staand, en wissel van kant om een rep te voltooien.

#4. Burpees

– Begin in een hurkzitpositie met de handen op de vloer voor je. Schop je voeten terug naar een pushup positie.

– Zet uw voeten onmiddellijk terug in de hurkhouding. Spring zo hoog mogelijk op vanuit de hurkhouding.

#5. Kikker springt

– Ga met je handen achter je hoofd staan en hurk je met je romp rechtop en je hoofd omhoog. Dit zal je startpositie zijn.

– Spring een aantal voeten naar voren, zodat u niet onnodig hoog hoeft te springen. Als uw voeten de grond raken, absorbeert u de impact door uw benen en springt u opnieuw.