10 Keto Gewichtsverlies voor-en-achteraan je moet ervoor zorgen dat je gelooft

keto-weight-loss-voor-en-after.png

Het is geen geheim dat 2018 officieel het jaar van het ketogeen dieet was – een vetrijk, koolhydraatarm eetplan dat snel gewichtsverlies belooft. Als u het nieuws hebt gelezen of onlangs op sociale media bent geweest, weet u waarschijnlijk dat deze trend geen tekenen van vertraging vertoont. Een goed voorbeeld: Grote merken als Whole Foods verkopen nu keto-vriendelijke producten, keto recepten hebben het internet overgenomen, beroemdheden als Kourtney Kardashian en Alicia Vikander hebben het dieet voor zichzelf geprobeerd, en zelfs controversiële keto documentaires hebben Netflix overgenomen. (Verwant: Het Keto Maaltijdplan voor beginners)

Maar wat heeft iedereen echt geschokt? Het ongelooflijke keto-dieet voor en na transformaties dat voor en na het internet opduikt. Bijna een miljoen mensen hebben hun keto voor en na transformaties op Instagram gedeeld, en de krankzinnige foto’s laten zien hoe effectief het dieet kan zijn. Houd er echter rekening mee dat het keto-dieet niet echt bedoeld is voor de lange termijn. Veel deskundigen zijn van mening dat het het beste kan worden gevolgd voor slechts twee weken of tot 90 dagen – of suggereren carb-fietsen als optie voor een langere termijn aanpak. (Hoe dan ook, neem contact op met uw arts voordat u een van deze ernstige veranderingen in uw dieet aanbrengt.)

Als je nieuwsgierig bent naar de resultaten van het keto-dieet (of gewoon wat motivatie nodig hebt om je door je twee weken durende keto-dieet heen te helpen), gluur dan deze 10 inspirerende keto-dieet voor en na transformaties om je dorst naar motivatie te lessen.

Elena Juarez

Elena Juarez verloor 100 pond in slechts één jaar dankzij het keto-dieet. Het begon allemaal toen haar arts haar vertelde dat ze een aantal ernstige veranderingen in de levensstijl moest aanbrengen als ze obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen wilde vermijden. Tegenwoordig is haar man ook op dieet, en ze allebei zweren dat hun energieniveau is verbeterd. “Hij was een keto-scepticus, maar nu is hij zo gezond als maar kan”, schreef ze op Instagram samen met foto’s van hun keto-dieet voor en na transformaties. “We doen ons bloedwerk elke 3-6 maanden sinds we in april 2017 met keto zijn begonnen en ik ben blij om te kunnen melden dat elke afzonderlijke bloedtest goed is verlopen. Onze energie is door het dak en de mensen om ons heen zijn waarschijnlijk geïrriteerd door wij praten over Keto. “

Suzanne Ryan

Het keto-dieet van Suzanne Ryan voor en na het verhaal werd populair omdat ze  120 pond verloor op het dieet, zonder ooit een voet in de sportschool te zetten . Nadat ze sinds haar jeugd worstelde met haar gewicht, had Ryan elk dieet geprobeerd (rage of anderszins) en niets werkte voor haar. Toen kwam ze Keto tegen en het veranderde haar leven volledig. “Ik had mijn hele leven geobsedeerd door eten en voor het eerst voelde ik mijn eetlust afnemen,” vertelde ze ons. “Hierdoor kon ik nadenken over andere dingen die belangrijk voor me waren en om uit de hongerige waas te komen waar ik in gewoond had.”

Alyssa Sparacino

Shape  editor  Alyssa Sparacino besloten te gaan op de keto dieet  met zeer lage verwachtingen, maar was gefascineerd met de resultaten: “Op het einde was ik blij met mijn keto dieet resultaten zowel intern als extern,” zegt ze. “Ik verloor 4 pond in twee weken, kreeg wat energie en efficiëntie met mijn training en vaker wel dan niet het gevoel dat ik een betere spiertonus kon zien in plaats van me opgeblazen of zwaar te voelen.”

Dat gezegd hebbende, ze zal zich niet langdurig aan het dieet houden. “Eten en bewegen moet altijd meer zijn dan de esthetiek,” zegt ze. “Voedsel is brandstof (en herstel) voor de activiteiten die u het liefst doet.” [Deskundigen raden niet aan om Keto samen met HIIT-trainingen te doen, omdat de glucose uit de koolhydraatconsumptie datgene is wat deze hoge energie-energie voedt.]

Genny Dee

Genny Dee heeft jarenlang geleefd met multiple sclerose (MS). In 2017 zorgde een combinatie van MS-behandeling en extreme vermoeidheid ervoor dat ze tussen de 40 en 50 pond won. “Ik voelde me zo down op mezelf, had geen energie en kon niet genieten van een heleboel dingen die ik wou dat ik kon,” schreef ze op Instagram. Ze begon met keto in juli 2018 en verloor in december bijna al het gewicht dat ze oorspronkelijk had gewonnen. “Het was een wervelwind”, schreef ze. “En ik kon niet [blijer] -keto redde me! Ik heb meer energie, voel me gelukkig, mijn MS is in remissie gegaan, en ik voel me een heel nieuw persoon.” (Verwant:  Selma Blair maakt een emotionele verschijning na MS-diagnose )

Jenna Jameson

Jameson was een van de eerste beroemdheden die de keto op een groter podium zette dankzij haar schokkende keto-dieet voor en na foto’s. Vorig jaar vertelde ze hoe het dieet haar in slechts vier maanden tijd 57 pond afnam en hoe ze wanhopig van levensstijl moest veranderen. “Ik was lusteloos en worstelde met de gemakkelijkste taken zoals wandelen in het strandzand,” deelde Jameson op Instagram. “Ik voelde me mentaal en fysiek langzaam.”

Uiteindelijk veranderde het keto-dieet haar leven op meer dan één manier. “De  #ketodiet  heeft me niet alleen fysieke resultaten opgeleverd, ik voel me gelukkiger, slimmer en veel zelfverzekerder”, schreef ze.

Tori Lewis

In 2017 woog Tori Lewis 300 pond, en de gedachte om een ​​badpak in het openbaar te dragen, beangstigde haar. Nadat ze op vakantie was gegaan en weinig zelfvertrouwen had, wist ze dat het tijd was om iets te veranderen.

Lewis hoorde van het keto dieet van een vriend en besloot het zelf uit te proberen. Al na een paar weken wist ze dat er geen weg meer terug was. Tegenwoordig weegt Lewis tussen 160 en 165 pond en voelt eindelijk comfortabel in haar huid. “Ik ben nu 15 maanden keto”, schreef ze. “Toen ik voor het eerst begon, zei ik tegen mezelf dat ik een maand lang niet zou ‘vals spelen’. Nou, hier zijn we 15 maanden later en ik ga nog steeds sterk. Ik heb ervoor gekozen om bepaalde dingen uit mijn dieet te verwijderen omdat ik Ik voel me beter zonder hen. “Er is geen verleiding meer, ik ben een gemiddelde vrouw die lichamelijk en lichamelijk benadeeld is geworden, denk aan de materie, alleen jij en jij hebben de controle over wat je in je lichaam stopt.”

Carly Jane Winter

Zeven maanden voordat het keto-dieet begon, kon Carly Jane Winter het nauwelijks de trap op komen zonder haar adem te verliezen. “Nu kan ik een intensieve kettlebell-training doen zonder het gevoel te hebben dat ik dood ga”, vertelde ze op Instagram naast haar keto-dieet voor en na de foto. “Ik heb mijn lichaam binnen 7 maanden getransformeerd en als ik het kan, kan iedereen het. Ik ben (ik bedoel) een serieuze chocoholic, ik zou het eten tot ik me ziek voelde. Keto heeft me de controle gegeven die ik nodig heb in mijn het leven als ik niet meer die hoogte- en dieptepunten in mijn bloedsuikerspiegel krijg. Als je twijfelt dat het werkt, neem het dan van mij weg, het kan, en het kan je leven ook veranderen! ” (Gerelateerd:  Is HIIPA de nieuwe HIIT-training? )

Jen Widerstrom

Jen Widerstrom , de  grootste verliezer  trainer en het brein achter onze  40-daagse Crush-Your-Goals Challenge , probeerde het ketogene dieet vorig jaar als een durf van een vriend. Verrassend genoeg gaf het eetplan haar veel inzicht in hoe ze omgaat met stress in het leven en vroeg haar om iets te veranderen. “Ik denk niet dat ik me realiseerde hoezeer ik me subliminaal wendde tot zeer ongezonde gewoonten om het hoofd te bieden: meer drinken, comfortabel eten,”  vertelde ze Shape eerder .

In slechts 17 dagen was ze weer op het goede spoor en haar keto-dieet voor en na foto’s verraste haar evenals haar fans. “Ik was geschokt door hoe snel mijn lichaam reageerde in die 17 dagen,” zei ze. “Door het Keto-dieet te proberen, heb ik meer aandacht kunnen schenken aan wat ik eet en hoe ik me voel. En het heeft me ook aangemoedigd creatiever te zijn in de keuken. Het voelt goed om gezonde ingrediënten uit de koelkast te halen en heb meer vertrouwen in het maken van ander voedsel. Nu ben ik opgewonden om nieuwe dingen te proberen. ” (Hier zijn meer redenen  waarom Jen vindt dat je ‘ja’ moet zeggen tegen iets dat je nooit zou doen .)

Kimberly Powell

Op haar zwaarste woog Kimberly Powell 320 pond. Nadat ze zich extreem zelfbewust en gevangen in haar lichaam voelde, besloot de moeder van twee om drastische stappen te zetten om haar gezondheid te verbeteren.

In 2016 kwam ze het Keto-dieet tegen en besloot ze eerst in het hoofd te duiken. Ze merkte al snel dat het te beperkend voor haar was, hoewel ze in de eerste paar weken wat af te vallen was. Dus koos ze voor de ‘luie’ versie van het dieet: ze stopte obsessief alles te volgen en begon zich af en toe te laten verwennen. Vandaag is ze 145 kilo afgevallen en crediteert ze het dieet voor het transformeren van haar lichaam en geest. “Keto stabiliseert mijn eetlust, zodat ik mijn instincten kan vertrouwen en alleen eet als ik honger heb (intuïtief eten)”, deelde ze op Instagram met haar keto-foto’s voor en na. “Ik voel me energieker, ik hoef zelden een wekker te zetten om wakker te worden en heb genoeg energie gedurende de dag.” (Aanverwant:  Ketotarian is het vetrijke, op planten gebaseerde dieet dat ervoor zorgt dat je Keto terugdenkt )

Maar ze herinnert anderen eraan dat het misschien niet de beste optie voor iedereen is. “Keto heeft mijn leven veranderd, maar het is niet de enige manier van eten die kan leiden tot succesvol gewichtsverlies,” schreef ze. “Ik denk dat het belangrijkste wat je kunt doen, is om iets te vinden dat goed voelt voor je lichaam en past bij je levensstijl. Elke manier van eten waar je niet echt gelukkig van wordt, gaat niet op de lange termijn werken, inclusief keto.”

Alexia Renees

De twintigjarige Alexia Renees is 80 kilo afgevallen aan het keto-dieet en werkt nog steeds aan haar streefgewicht. “Ik ben nog steeds op mijn keto-reis en werk eraan om een ​​mooi gezond gewicht voor me te krijgen”, vertelde ze met het Instagram-account Keto Transformations. “Dit dieet is GEWELDIG en is het enige dat voor mij werkt, ik heb zoveel meer energie en niet zo veel te veel als vroeger, ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar dat juiste dieet.”