Dames, wisten jullie dat Vicks Vaporub helpt om buikvet aan te vallen? Controleer deze tip

Je bent in staat om Vicks VapoRub voor veel dingen te gebruiken. Het is soms een geweldig insectenwerend middel en ook in beten. Mensen gebruiken het om brandwonden, blauwe plekken en hakken te behandelen. Vicks VapoRub kan nuttig zijn om acne te behandelen, ook al lijkt het hopeloos. Het helpt u en kan u bevrijden van spierspanning.

U zult deze componenten nodig hebben:

-Vicks VapoRub crème VapoRub
-Een beetje alcohol
-Kamferpil
-Soda bakken
Gebruik de crème over de aangetaste gebieden van de darm. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen in. Wanneer u klaar bent, wikkelt u de folie rond de getroffen gebieden.

Het helpt je met nagelziektes en kan je bevrijden van spierpijn. Dit is hoe u de lotion kunt gebruiken.

Gebruik de crème op de aangetaste delen van de buik. Masseer het in met ronddraaiende bewegingen. Wanneer u klaar bent wikkel plastic folie rond de plaatsen die zijn getroffen. Laat het. Het is goed om het te laten zitten. Je krijgt ook goede resultaten als je de crème en de wikkels voor je training gebruikt. Het gaat het transpireren versnellen en het opgeslagen vet zal beginnen te verminderen.


Deze behandeling zal niet alleen het smelten van buikvet intensiveren, maar het zal alleen helpen om de e-striae en cellulitis te verwijderen of te verminderen en kan uw huid ook soepeler maken.