Onze meest inspirerende voor & na gewichtsverliesfoto’s

Koop word

 

Leeftijd : 33
Pounds Lost : 55

Gewichtsverlies Tip : “Vroeger dacht ik dat ik magere melk haatte, maar nadat ik het slechts twee weken in mijn ontbijtgranen had geprobeerd, werd ik bekeerd.” Het is gek hoe snel je smaakpapillen zich kunnen aanpassen. ”

 

Amanda Fulfer

 

Leeftijd : 39
Pounds Lost : 180

Gewichtsverlies Tip : “Ik stapelde mijn bord op en eindigde elke hap – en toen nog een paar,” zegt ze. “Ik heb me vier maanden aangemeld voor een maaltijdbezorgservice, wat lang genoeg was om de controle over mijn porties te leren.”

 

Crush Your Goals with Jen Widerstrom – Schrijf u nu in!

Amanda Wicker

 

Leeftijd : 33
Pounds Lost : 120

Weight-Loss Tip : “Ik heb een dagboek gewijd aan alle redenen waarom ik aan het trainen ben, zoals ‘Het geeft me een sterk en sexy gevoel’. Doorlezen motiveert me als ik geen zin heb om naar de sportschool te gaan. ‘

 

Andrea Williams

 

Leeftijd : 33
Pounds Lost : 50

Gewichtsverlies Tip : “Ik moet minimaal 30 minuten per dag actief zijn. Dus als ik een training in de sportschool moet missen, loop ik met mijn kinderen het park in. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Brenda Willis

 

Leeftijd : 52
Pounds Lost : 140

Weight-Loss Tip : “Ik draag een stappenteller om ervoor te zorgen dat ik mijn doel van 10.000 tot 11.000 stappen per dag bereik. Alleen al het zien ervan herinnert me eraan zoveel mogelijk te lopen. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Brittany Shope

 

Leeftijd : 23
Pounds Lost : 65

Gewichtsverlies Tip : “Ik heb niet veel kookboeken, maar ik lees wel veel gezondetende blogs, zoals missymaintains.com. Ze zitten vol met gemakkelijke, gratis ideeën. ”

 

Caroline Hannigan

Leeftijd : 25
Pounds Lost : 44

Gewichtsverlies Tip : “Ik maak een takenlijst – inclusief sets, herhalingen en gewichten – voordat ik naar de sportschool ga, en ik blijf daar totdat ik alles heb gecontroleerd. Het houdt me scherp en helpt me mijn voortgang te volgen. ”

 

Caroline Jhingory

8 VAN 42

ALLE FOTO’S

Leeftijd : 28
Pounds Lost : 123

Weight-Loss Tip : “Ik vind flatterende en betaalbare trainingskleding bij discountwinkels, zoals TJ Maxx en Marshalls. Iets dragen waar ik me goed in voel – in plaats van een oud universiteitst-shirt – inspireert me om naar de sportschool te gaan. ‘

 

Cassie Snow

 

Leeftijd : 24
Pounds Lost : 85

Gewichtsverlies Tip : “Elke paar maanden melden mijn vriend en ik zich aan voor een halve marathon in een stad waar we nog nooit zijn geweest – zoals New Orleans of San Diego – en maken er een minivakantie van.”

 

Cindy Lentino

 

Leeftijd : 28
Pounds Lost : 50

Gewichtsverlies Tip : “Ik besefte dat als ik ‘s morgens suiker heb, ik er de hele dag naar verlang. Nu bevredig ik mijn zoetekauw na het avondeten, meestal met donkere chocolade. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Cyndy Barnes

 

Leeftijd : 38
Pounds Lost : 50

Gewichtsverlies Tip : “Ik weeg mezelf op zondag en volg het in mijn planner. Het helpt me te motiveren – ik wil geen groter aantal schrijven dan de week ervoor! ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Dacia Mickens

 

Leeftijd : 30
Pounds Lost : 45

Weight-Loss Tip : “Ik abonneer me op e-nieuwsbrieven van Jillian Michaels en Ellie Krieger. Ze geven me ideeën om mijn trainingen op te frissen en te experimenteren met nieuwe gerechten in de keuken. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Dana Bland

 

Leeftijd : 40
Pounds Lost : 190

Gewichtsverlies Tip : “Wanneer ik uit eten ga, vraag ik altijd of de chef-kok mijn maaltijd kan maken zonder boter of olie. Zelfs gezond klinkende gerechten kunnen worden bevochtigd met vet. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Diane Carbonell

 

Leeftijd : 44
Pounds Lost : 159

Gewichtsverlies Tip : “Als ik op een feestje ben en ik ben verleid door een stel heerlijk uitziende traktaties, probeer ik ze niet allemaal. In plaats daarvan neem ik een knabbeltje van een, beoordeel het en voltooi het alleen als het een 10 scoort. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Eileen Kraeger

 

Leeftijd : 41
Pounds Lost : 98

Gewichtsverlies Tip : “Als ik geen zin heb om te trainen, bel ik een van mijn gymmaatjes en vertel haar waarom ik niet ga trainen. Ze helpt me altijd om mijn excuus te overwinnen. ‘

 

Elizabeth Byrd

 

Leeftijd : 31
Pounds Lost : 40

Gewichtsverlies Tip : “Op zondag koop ik een grote partij schotel van voorgesneden groenten. Elke ochtend neem ik een enorme handvol om te werken als een snack. Het is zo makkelijk!”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Fallon Franklin

 

Leeftijd : 29
Pounds Lost : 72

Weight-Loss Tip : “Toen mijn zoon een pasgeboren baby was, zou ik hem tegen mijn borst houden terwijl ik aan een stabiliteitsbal knarsde. Het voegde niet alleen weerstand toe aan mijn abs workout, het weerhield hem ook van gedoe! ”

 

Gina Bardin

 

Leeftijd : 38
Pounds Lost : 76

Weight-Loss Tip : “Als de dingen niet mijn kant op gaan, is mijn reactie om mij tot voedsel te wenden. Maar ik heb geleerd een vriend te bellen en te luchten in plaats van meteen naar de koelkast te gaan. ‘

 

Heather Craig

 

Leeftijd : 28
Pounds Lost : 85

Weight-Loss Tip : “Elke ochtend beslis ik wanneer ik in oefening kan passen, zelfs als het gewoon op en neer loopt op mijn trap en knarsetandend.”

 

 

Heidi Axelrod

 

Leeftijd : 42
Pounds Lost : 50

Weight-Loss Tip : “Elke zondag noteer ik wat ik ga eten in mijn dagboek. Het maakt boodschappen doen gemakkelijker en laat me in ‘cheats’ schrijven, als een fluitje van een cent als ik weet dat ik een verjaardagsfeestje bijwoon. ‘

 

 

Isabel Wolfe

 

Leeftijd : 32
Pounds Lost : 38

Weight-Loss Tip : “Om verveling te voorkomen en verschillende spiergroepen uit te dagen, kijk ik graag naar het schema van de sportschool en kies ik een klas die ik nog nooit heb geprobeerd.”

 

 

Jennifer Muirhead

 

Leeftijd : 28
Pounds Lost : 84

Gewichtsverlies Tip : “Om te leren over portiegroottes, kocht ik voorverpakte ingevroren voorgerechten. Toen ik mijn eigen maaltijden kookte, maakte ik dezelfde hoeveelheden. ”

 

 

Johnna Stephenson

 

Leeftijd : 40
Pounds Lost : 63

Gewichtsverlies Tip : “Ik houd trainingskleding in mijn auto en ga direct naar de sportschool na het werk. Als ik thuis stop, wil ik niet meer de deur uit. ”

 

 

Kristen Jewell

 

Leeftijd : 26
Pounds Lost : 63

Gewichtsverlies Tip : “Ik houd een foto van mezelf op mijn zwaarste op mijn prikbord op het werk. Als ik ernaar kijk, kan ik nee zeggen tegen een aanbod om fastfood te kopen. ‘

 

Kristen Marie Denick

 

Leeftijd : 30
Pounds Lost : 35

Gewichtsverlies Tip : “Ik laad mijn iPod elke week opnieuw. Als ik nieuwe muziek heb, heb ik het gevoel dat ik voor altijd kan rennen.”

 

Laura Joy Sound

 

Leeftijd : 28
Pounds Lost : 120

Gewichtsverlies Tip : “Wanneer mijn werkschema’s super hectisch zijn, zal ik zodra ik thuiskom een ​​quickie-yoga-dvd binnenstappen. Trainen zelfs 10 minuten weerhoudt me van het gevoel alsof ik van de bandwagon ben gevallen. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Lori Kimble

 

Leeftijd : 41
Pounds Lost : 105

Gewichtsverlies Tip : “Ik kook een pot bruine rijst op zondag. Tijdens de week weet ik dat ik het gewoon kan mixen met groenten en kip voor een snelle maaltijd. ”

 

 

Meghann Anderson

 

Leeftijd : 25
Pounds Lost : 28

Gewichtsverlies Tip : “Als ik uit met vrienden ben en niet wil drinken, bestel ik een fles frisdrank met limoen. Het ziet er net uit als een wodka-tonic, maar pakt bijna niet zoveel calorieën in. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Michelle Arellano

 

Leeftijd : 40
Pounds Lost : 82

Gewichtsverlies Tip : “Ik bereikte een plateau na het verliezen van die eerste 15 kilo. Maar op sparkpeople.com gaan en contact maken met andere vrouwen die dezelfde moeilijkheden ondervonden als ik, heeft me vooruit geholpen. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Missy Engel

 

Leeftijd : 24
Pounds Lost : 35

Weight-Loss Tip : “Ik maak foto’s van alles wat ik eet voor mijn blog, missymaintains.com. Het plaatsen van foto’s van al mijn maaltijden en snacks houdt me verantwoordelijk. ”

Lees de rest van haar verhaal hier .

 

Mitchie Sarmiento

 

Leeftijd : 31
Pounds Lost : 75

Weight-Loss Tip : “Het eten van vijf tot zes kleine maaltijden-achtige kwark met bosbessen, en gegrilde vis met quinoa en gestoomde broccoli-leek zo veel eten, maar het werkte naar minder calorieën.”

 

Olivia DeLuca

 

Leeftijd : 29
Pounds Lost : 55

Gewichtsverlies Tip : “Ik wilde mijn nieuwe stad verkennen”, zegt ze. “Ik begon te rennen, op mijn fiets te fietsen en zwemmen in nabijgelegen zwembaden.”

 

Roseann Dashkowitz

Leeftijd : 49
Pounds Lost : 87

Gewichtsverlies Tip : “Af en toe meld ik me aan voor een lokale 10K. Ik ben zo langzaam als ze komen, maar als ik weet dat ik een race op de horizon heb, word ik door de week gedwongen om wat meer te gaan wandelen. ”

 

Sandrelle Aguirre

 

Leeftijd : 39
Pounds Lost : 77

Weight-Loss Tip : “Elke dag stel ik mezelf de vraag, ‘Wat is mijn motivatie?’ Als je je herinnert waarom je wilt afvallen, lijkt al het harde werken de moeite waard, terwijl je op resultaten wacht. ”

 

 

Sheila Trapp

 

Leeftijd : 44
Pounds Lost : 25

Gewichtsverlies Tip : “Als we pizza’s of taco’s eten, plaats ik mijn toppings soms op een bedje van groente in plaats van op een korst of in een tortilla. Het is een gemakkelijke manier om calorieën te verminderen zonder twee aparte diners te hoeven koken. ”

 

Shelly Criswell

 

Leeftijd : 36
Pounds Lost : 85

Weight-Loss Tip : “Ik ontken mezelf niets, maar ik probeer het meeste uit mijn caloriebudget te halen. Dus als het tussen een enorme eiwitomelet of een kleine bosbessenmuffin zit, kies ik meestal de omelet. ”

 

Sonya Moste

 

Leeftijd : 43
Pounds Lost : 48

Gewichtsverlies Tip : “Als ik naar een feestje ga of naar het avondeten eet, eet ik eerst een appel of een handvol amandelen, zodat ik niet hongerig ben als ik opdaag.”

 

 

Stefani Aliberti

 

Leeftijd : 39
Pounds Lost : 48

Weight-Loss Tip : “Ik heb nooit veel succes alleen gehad, dus besloot ik het als onderdeel van een groep te proberen.” Stefani kwam bij een sportschool in de buurt van haar kantoor en begon met het trainen met haar collega’s tijdens de lunch en na het werk.

 

Tammy Stewart

 

Leeftijd : 34
Pounds Lost : 45

Weight-Loss Tip : “Ik ging naar een sportschool met een aangewezen gewichtsgebied voor vrouwen, wat ik erg leuk vind. Ik voel me niet zo zelfbewust om een ​​nieuwe beweging uit te proberen. ”

 

Terri Beach

 

Leeftijd : 50
Pounds Lost : 50

Gewichtsverlies Tip : “Ik plukte altijd fruit, yoghurt en crackers voor de lunch, maar ik zou de hele middag snacken,” zegt ze. “Ik begon bruine rijst, kip, spinazie en bonen aan het werk te brengen, waardoor ik langer vol zat.”

 

Tracy Johnson

 

Leeftijd : 27
Pounds Lost : 40

Weight-Loss Tip : “Iemand heeft me ooit verteld dat je vandaag nooit iets zou moeten doen dat je de rest van je leven niet kunt doen. Dus ik heb mezelf niet uitgehongerd of drie uur aan een clip gewerkt omdat ik wist dat ik dat niet lang vol kon houden. ”

 

 

Veronica Lewis

 

Leeftijd : 50
Pounds Lost : 55

Gewichtsverlies Tip : “‘Alles met mate’ is mijn motto. Als een recept mayo oproept, gebruik ik de vetarme dingen, maar minder. En als ik ijs wil, heb ik er een – maar slechts een kleine primeur. ‘