14 dagen om dit effectieve gewichtsverlies te voltooien Japanse dieetplan te voltooien

In Azië is het uitzonderlijk om een vrouw te ontmoeten die overgewicht heeft. Is de sleutel bij Aziatische vrouwen de sleutel? In een interessant microklimaat? Of, dan weer erfelijkheid? Misschien specifiek Aziatisch koken? In ieder geval kunt u gewoon gebruik maken van de Japanse eetroutine gedurende 14 dagen en krijgt u meer fit op het Japanse eetpatroon.

De nadruk ligt op kleine stukjes. Welzijnsbevrediging wordt aangespoord om de kwaliteit boven de som te stellen en langzaam te eten om het soort steun te waarderen en een begrip tevredenheid te bereiken met minder voeding.

Een fundamentele gedachte van de Japanse techniek is om tot 80% vol te eten. Meer nadruk wordt gelegd op de presentatie en het fenomenaal laten lijken van de gerechten en de verbinding met het oog.

Melk en brood zijn geen onderdeel van de eetroutine en wanneer vlees en kip worden samengesmolten tot diners worden ze meer gezien als een aanvulling op het hoofdgerecht van het avondmaal. Het normale item is de favoriete traktatie, een rijkere taart wordt in kleine hoeveelheden gegeten.

Japans eten voor 7 dagen (week consumeren minder calorieën) is zeer effectief – het stelt u niet alleen in staat om zich te ontdoen van 5 extra kilo’s, maar het helpt ook om het eten regime voor maximaal drie jaar te houden. Het principe van ontkenningen in het Japanse eetplan op desserts, meel, vet en zout. Als je dit plan verder volgt, komen de verloren kilo’s niet meer terug.

Japans eten vereist strikte naleving van elke positie van haar statuten. Om Japanse eten plan voor 14 dagen verplaatst naar het worden van kwelling, absorberen het de stijl van de oosterse cultuur. Eet met eetstokjes, stem af op Oosterse muziek, Aziatische films en Japanse eetroutine gedurende 14 dagen en het zal veel intrigerender lijken om te zien dan welke andere vergelijkbare eetmethode dan ook.

Met in het achterhoofd het einddoel om het Japanse eetplan voor 14 dagen de dag ervoor op de juiste manier “binnen te gaan”, jezelf te beperken tot zout en het eten van vlees, groenten en ongepolijste rijst te eten en niet minder dan 1,5 liter water te drinken.

Dag 1

Ontbijt – zwarte koffie of thee.

Lunch – 2 hardgekookte eieren, romaanse sla met olijfolie, een verse tomaat.

Diner – gebakken, gestoomde of gekookte vis, romaine sla met olijfolie.

Dag 2

Ontbijt – zwarte koffie, één toast.

Lunch – gebakken, gestoomde of gekookte vis, Romeinse sla met olijfolie.

Diner – 8 oz geroosterde biefstuk, een magere yoghurt.

Dag 3

Ontbijt – zwarte koffie.

Lunch – een hardgekookt ei, 3 grote verse of gekookte wortelen met olijfolie en

citroensap dressing.

Diner – appels.

Dag 4

Ontbijt – donkere espresso.

Lunch – een uitgebreide basis van pastinaak of venkel, geschroeid in olijfolie, appels.

Avondmaal – 2 hard gebubbleerde eieren, 8 oz gekookte vleesbiefstuk, romaanse sla van gemengde groenten met olijfolie.

Dag 5

Ontbijt – een verse wortel, gekleed met citroensap.

Lunch – grote geroosterde, gestoomde of gekookte vis, 2 koppen ongezouten tomaat, 2 koppen ongezouten tomaten

sap.

Diner – gebakken, gestoomde of gekookte vis, Romeinse sla met olijfolie.

Dag 6

Ontbijt – donkere espresso.

Lunch – gestoomde of geschroeide kippenboezem, romaanse sla van gemengde groenten met olijfolie of gestoomde wortelen.

Avondmaal – 2 hard gebubbleerde eieren, nieuw gesneden wortel met olijfolie en citroensap dressing.

Dag 7

Ontbijt – groene of donkere thee.

Lunch – gekookte vleesbiefstuk, eventuele groenten.

Avondmaal – kies wat je nodig hebt van vroegere dagen, met uitzondering van dag 3.