De gezondste dingen die je kunt bestellen van het McDonald’s menu…

Hamburger

McDonald’s is waarschijnlijk niet de eerste plaats waar je aan denkt om een gezonde maaltijd te pakken, maar soms is het de meest handige. Gelukkig heeft de fast-food joint heeft een grote stap gemaakt in de richting van het helpen van klanten om betere keuzes te maken, zoals het toevoegen van calorieën tellen op hun menu, het maken van Happy Meals gezonder in 2022, en het elimineren van transvetten.

Je hoeft je ook niet aan salades te houden. “Hunkerend naar een hamburger? Ga ervoor”, zegt Sharon Zarabi, R.D., C.D.N., C.P.T., de programmadirecteur van de bariatrische chirurgie in het Lenox Hill Hospital in New York. “De 3,5-ounce portie vlees in de klassieke hamburger bevat een gezonde dosis van 12 gram eiwit en is het laagst in calorieën van alle vlees pasteitjes, met 240 calorieën en 8 gram vet,” zegt ze. U kunt kaas toevoegen voor 50 extra calorieën en 4 gram vet.

Niet alle hamburgers op het menu zijn echter gelijk aan elkaar. Zarabi zegt om de grotere hamburgers over te slaan, die soms uw portiegrootte kunnen verdrievoudigen. Uw beste weddenschap? “Sla het broodje over, en gooi die hamburger op een salade met een lichte dressing,” zegt ze.

Fruit en esdoorn havermout

Snel iets nodig voor het ontbijt? Het “Fruit en Maple Havermeel heeft een goede variëteit aan vruchten”, zegt Jenna Hua, Ph.D., R.D., hoofd voeding bij Suggestic. “Vermijd de rozijnen en bruine suiker, vooral als je problemen hebt met bloedsuiker of diabetes,” stelt ze voor.

Gegrilde Ranch Snackpakking Verpakking

Het sleutelwoord hier is “gegrild”, zegt Zarabi. Over het algemeen, items op het McDonald’s menu dat het woord “gegrild” zijn veiliger keuzes. “Alles op het menu dat ‘knapperig’ bevat zal worden gebakken, waardoor u meer vet overhoudt dan u verwachtte”, zegt ze. Deze snack wrap heeft 21 gram eiwit en klokken in op 300 calorieën. Houd de ranch dressing vast.

Bacon Ranch Gegrilde Kipsalade met gegrilde kip

“Hoewel deze salade veel natrium bevat, heeft ze weinig koolhydraten en minder calorieën dan andere menu-opties,” zegt Amanda Barnes, R.D.N., een geregistreerd diëtist. “Je kunt de dressing op jezelf leggen, dus onthoud dat je niet het hele pakje hoeft te gebruiken. Veel van de calorieën en vet komen van de ranch dressing”. Beter nog, vraag naar de vetarme balsamico dressing, die veel minder vet en calorieën bevat.

Eiwit Heerlijk Eiwit

De voeding van deze ontbijtsandwich is op punt: 260 calorieën, 8 gram vet, 16 gram eiwit, 29 gram koolhydraten. “Er is geen betere manier dan de dag te beginnen met een gezonde dosis eiwitten”, zegt Zarabi. “Als je een opgeblazen gevoel probeert te verminderen, kun je zelfs op de verwerkte kaas bezuinigen, waardoor het aantal calorieën met 50 wordt verminderd en het natriumgehalte aanzienlijk wordt verlaagd. Door de dag te beginnen met eiwitten in plaats van een kom met suiker in plaats van een kom met graan, houdt u uw bloedsuikers stabiel en voorkomt u dat uw bloedsuikerspiegel halverwege de ochtend crasht.”.

Pico Guacamole ambachtelijke gegrilde kip sandwich van Pico Guacamole

Deze kipsandwich is een winnaar. “De guacamole voegt gezond vet toe, en de pico voegt tenminste wat groenten toe aan je maaltijd,” zegt Barnes. “Vraag niet om een ranch dressing; je zult het niet missen met al die guacamole en het zal calorieën en natrium besparen.

Fruit ‘N Yoghurt Parfait

“Met slechts 150 calorieën en 4 gram eiwit is de Fruit ‘N Yogurt parfait een van de gezondere producten die je bij McDonald’s kunt krijgen”, zegt Katrina Trisko, R.D., een geregistreerde diëtiste uit NYC. Een volledige maaltijd nodig? “Dit zou goed met een Salade van de Gegrilde Kip van de Premie in paren rangschikken om een bevredigende en gezonde maaltijdoptie tot stand te brengen,” zij zegt.

1% magere melkkan met laag vetgehalte

“Met een menu vol met suikerhoudende frisdranken en dranken kan het kiezen van een drankje heel moeilijk zijn”, zegt Trisko. “Als je de zuivel niet uit de weg gaat, kies dan voor een 1% magere melkkan. Deze portie melk bevat 8 gram eiwit en een aanzienlijke hoeveelheid calcium en vitamine D.”. (BTW, lijkt erop dat de voordelen van melk opwegen tegen de mogelijke nadelen van melk.)

Zuidwestelijke Gegrilde Kipsalade van Gegrilde Kip

“De zuidwestelijke salade met gegrilde kip is uw beste kans”, zegt Zarabi. “Het zit vol met vezels, niet alleen van bladgroen, maar ook van bonen. Met slechts 290 calorieën, heeft het 8 gram vet en 27 gram eiwit.”. Zoals met alle salades op het menu, maar er is een belangrijk voorbehoud te overwegen: “Wees voorzichtig met dressing”, adviseert Zarabi. “Probeer de helft van de verpakking te gebruiken of dompel je vork lichtjes in de dressing voordat je een hapje neemt.

4 Kip McNuggets en een zijsalade voor de kip

“De kipnuggets geven je wat proteïne en je krijgt je groente met je bijpassende salade’, zegt Barnes. “Vraag naar de balsamico azijn dressing, die minder calorieën en vet bevat dan andere dressing opties. Als dit niet genoeg lijkt, voeg dan wat appelschijfjes toe voor een extra kantje.”