Low-Carb Keto Drinks die je in Ketosis houden…

Wat u moet weten over het Keto Dieet

Het ketogeen dieet draait allemaal om snel gewichtsverlies. Hoe doet het dat? “Door het uitputten van de koolhydraatvoorraden en het lichaam te dwingen om ketonen [verbindingen die worden geproduceerd uit vet versus suiker] te gebruiken voor energie, zodat u extra vet verbrandt,” zegt Edwina Clark, R.D. Proof: Een studie heeft uitgewezen dat het keto-dieet 10 keer meer vet kan verbranden dan andere plannen.

Maar het keto-dieet komt niet zonder offers, vooral niet in de categorie van de koolhydraten. Wanneer op het, 75 procent van uw dagelijkse calorieën moeten komen van vet, 20 procent van eiwitten, en slechts 5 procent van koolhydraten (dat is minder dan 50g per dag), zegt Clark. Ter vergelijking, de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen adviseren dat 45 tot 65 procent van je dagelijkse calorieën afkomstig zijn van koolhydraten – dus je ziet het er een vrij aanzienlijke uitputting van koolhydraten uit.

Met zulk een strikte macronutrià “ntafbraak, doet wat u materià “n- en zo eet wat u drinkt met een dergelijke strikte macronutrià “ntafbraak, wat u materià “n- en doet dat wat u drinkt. Waarom? Veel dranken bevatten koolhydraten en suikers, en het zijn niet alleen de voor de hand liggende schuldigen. “Koolhydraten worden opgeslagen met water, dus als ze uitgeput zijn uit je dieet, gaat er totaal lichaamswater verloren”, zegt Clark. “Plus, ketose verhoogt de stikstofproductie en de urineproductie, wat kan leiden tot uitdroging als het niet zorgvuldig wordt aangepakt.

Uiteraard, hydratatie is altijd van cruciaal belang, maar proberen om erachter te komen welke dranken in aanmerking komen als koolhydraatarme keto dranken kunnen moeilijk zijn. Hier is uw go-to gids voor keto dranken die interessanter zijn dan glas na glas (na glas) water.

 

De Beste Keto Drankjes

Dat zal geen verrassing zijn: “Water is altijd de beste keuze voor hydratatie”, zegt Clark. Bovendien bevat het geen calorieën (en geen koolhydraten), dus je kunt het de hele dag door drinken zonder er nog eens over na te denken. Gearomatiseerd water en LaCroix en andere seltzers zijn ook volgens de keto-normen in orde. Zoek enkel geen-calorieopties die niet met toegevoegde suikers op smaak gebracht worden.

 

Keto Koffie Dranken

bulletproof coffee, blended with organic grass fed butter and MCT coconut oil, paleo, keto, ketogenic drink breakfast

Goed nieuws: Koffie kan een goede keuze zijn om te drinken. Zwarte koffie is uw beste kans om uw cafeïne fix te krijgen zonder koolhydraten. Maar het toevoegen van volvette melk (in plaats van magere melk) kan je helpen om te voldoen aan de hoge vetinname die nodig is voor keto. “Melk bevat 12 gram koolhydraten per kopje”, zegt Clark, dus zorg ervoor dat je goed in de gaten houdt hoeveel je giet. En de kogelvrije keto koffie – met toegevoegde boter, die duidelijk hoog is in vet calorieën – is ook keto-goedgekeurd. “Kogelvrije koffie bevat medium-chain triglyceride (MCT) olie, een medium-chain vet gehydrolyseerd uit langere ketens”, zegt Clark, waardoor het gemakkelijk verteerbaar is. “Studies over de voordelen van MCT’s zijn gemengd, maar sommige onderzoeken suggereren dat ze de thermogenese en vetverbranding kunnen verbeteren.

 

Andere Hete Keto Drankjes

Groene thee, zwarte thee en kruidenthee zijn allemaal calorievrij en een goede manier om de eentonigheid van gewoon water de hele dag door te breken. (Leer vijf andere redenen om meer thee te drinken.) Het toevoegen van zware crème kan u helpen om uw vet- en eiwitquota voor de dag te bereiken.

 

Keto Drankjes van Starbucks

Het is mogelijk om keto drankjes te bestellen bij Starbucks! Uiteraard is je beste gok de zwarte koffie, maar een Americano heeft slechts 3 calorieën uit koolhydraten, en room voegt calorieën toe uit zowel vet als eiwit. Een espresso heeft ook geen koolhydraten. Het gebruik van volle melk, amandel- of kokosmelk in zwarte koffie of koude brouwsels kan ook bijdragen aan de vet- en eiwitbehoefte van keto’s zonder al te veel koolhydraten toe te voegen.

 

Ongezoete amandel-/notenmelk

De niet-zuivelnootmelk is een goede keto optie omdat ze u kan helpen om aan uw eiwit- en vetbehoefte te voldoen zonder de koolhydraten op te stapelen, zegt Clark. Vermijd gezoete opties, die meer koolhydraten zullen hebben, en blijf bij volvette keuzes.

Keto Alcoholische dranken

Wanneer het over keto alcoholische dranken komt, zijn de harde alcoholen, zoals scotch, whisky, bourbon, tequila, rum, wodka, jenever, brandewijn, en cognac, betere opties tijdens een ketogeen dieet (of anders) omdat zij allen alcoholische dranken met een laag caloriegehalte zijn, zegt Clark. Maar onthoud, ,,de alcohol is een diureticum, wat betekent dat het waterverliezen verhoogt en tot dehydratatie kan leiden,” zij zegt. “Bovendien wordt alcohol als vet gemetaboliseerd en kan het de triglyceridenspiegel en de vetafzetting verhogen”. Het is het beste om uit de buurt te blijven van bier, dat veel koolhydraten bevat, en wijn, die veel suikers bevat.

Keto Gemengde dranken

De meeste mixers, zoals frisdranken of sappen, zitten vol met koolhydraten en suiker. Je beste optie als je voor een keto drankje gaat, is om je te houden aan rechte alcohol of een mixer te kiezen zoals seltzer of gearomatiseerde seltzer, die geen calorieën of vreemde suikers toevoegt. (Bekijk deze lijst met laag-suikermengers en likeuren voor uw favoriete gezonde cocktails.

Keto Dieet Dranken

Dieetdranken zoals Coke Diet Coke, Coke Zero, en soortgelijke nul-calorie frisdranken kunnen perfect klinken voor het keto dieet, en ze zijn beter dan gewone frisdranken, maar ze komen wel met problemen. “Ze bevatten kunstmatige zoetstoffen die een laxerend effect kunnen hebben wanneer ze overmatig worden geconsumeerd, en die de zoete trek kunnen stimuleren,” zegt Clark.

Keto suikervrije energiedrankjes

Keto volgelingen kunnen suikervrije energiedranken zoals Red Bull Sugar Free (3 gram koolhydraten), Rockstar Sugar Free (geen koolhydraten) of Monster Zero Ultra (geen suiker en geen calorieën) krijgen. “Ze zijn een keuze met weinig koolhydraten, maar niet noodzakelijkerwijs een gezonde keuze,” zegt Clark. “Ze zitten vol met kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen en cafeïne, die voor sommige mensen negatieve effecten kunnen hebben.