Probeer deze eenvoudige Melania Trump Gewichtsverlies Trump Geheim op dit moment!

Melania Trump kreeg gedurende haar hele carrière veel aandacht van het publiek. Voordat ze als First Lady in het Witte Huis verscheen, stond ze bekend om haar werk in de mode-industrie. Melania werkt nog steeds als model. Het is geen verrassing dat zo’n ongelooflijke carrière in het modelleren een bepaalde fysieke vorm vereist. Melania ziet er altijd fantastisch en verbluffend uit, maar ze heeft nooit over haar schoonheidsgeheimen gesproken.

Pas nu ontdekt ze haar schoonheidstip, waardoor ze er perfect uitziet en haar lichaam niet extra aankomt.

“Er is niets bijzonders aan”, zegt Melania, “je hoeft alleen maar een sromachinepomp te gebruiken. Het zou gepast zijn om het net zo vaak te gebruiken als bij het eten. Je haalt gewoon alles wat je hebt gegeten eruit voordat je spijsverteringssysteem alle vetten en voedingsstoffen uit het voedsel begint te consumeren. Het zal u helpen om slank te blijven zolang u wilt”.

De First Lady beweert dat ze deze prachtige methode al vele jaren gebruikt heeft en het werkt nog steeds. Naar het Witte Huis komen maakt haar schoonheidsroutine gemakkelijker. Nu is het niet meer nodig dat ze elke keer als ze iets eet naar haar dokter gaat.

“Onder de spullen van het Witte Huis zijn er maar weinig geweldige artsen, waarvan er een ‘s morgens, ‘s avonds en ‘s middags regelmatig mijn maag pompt”, zegt Melania. “Om dit met succes te doen moet je niet later dan 30 minuten na elke maaltijd gepompt worden. Als je niet thuis bent en geen gelegenheid hebt om een dokter te bezoeken, is het goed om te stoppen met eten. Dit zal uw schoonheidsroutine enorm vereenvoudigen”.