Verlies 5 kilo in slechts 3 dagen met het ananasdieet.

Ananas is fruit met veel gezonde voordelen. Het is geweldig als je een gezonde en evenwichtige voeding wilt hebben die rijk is aan vitamine C en foliumzuur. Ananas is geweldig tegen ontstekingen, werkt als een natuurlijk diureticum en een geweldige stofwisseling booster en verbetert uw immuunsysteem. Deze eigenschappen maken de ananas tot een geweldige detox-oplossing.

Dit is zeer kosteneffectieve en gezonde voeding, maar wees gedisciplineerd als u goede resultaten wilt. U kunt tot 3 kilo verliezen in slechts 5 dagen als u dit dieet volgt.

Ananas Dieet Plan

Ontbijt

Eet de eerste 3 dagen gewoon twee plakjes ananas met een sneetje geroosterd roggebrood. Neem voor een hapje een glas ananassap. Kook de ananasschors gedurende 20 minuten, laat het afkoelen en drink het op.

Lunch

Bereid 200 gr kippenborst met een beetje zout en mosterd. Eet daarna 3 plakjes ananas als dessert.

Snack

Als tussendoortje kunt u verse ananas of een kopje magere yoghurt eten.

Diner

Eet rauwe combinatie van prei, wortelen en asperges als salade. U kunt deze salade combineren met kippenvlees en een kom sla.

Eet als dessert weinig stukjes ananas.

Dit dieet zal uw stofwisseling versnellen, dus extra inspanningen zijn niet nodig. Gebruik dit dieet voor 5 dagen en niet meer. Het staat bekend als quick fix dieet, vooral wanneer je voor een zeer korte periode wat gewicht moet verliezen.

Voordelen van ananassendieet

– Verbetert het immuunsysteem

– Leidt tot gewichtsverlies

– Versnelt de stofwisselingssnelheid

– Voorkomt artritis

– Vermindert ontstekingen

– Verbetert de spijsvertering

Bijwerkingen van ananassendieet

– Zwelling van de mond en wangen

– Kan diarree veroorzaken

– Zonder de juiste hydratatie, kunt u last hebben van zuren…