3 regels om u te helpen een effectieve 30 dagen durende wateruitdaging te starten

Heb je er lang over nagedacht om een wateruitdaging te doen? Weet u niet zeker hoe u moet beginnen? Laten we eens kijken naar de regels van de 30 dagen durende wateruitdaging. Dat zijn ze wel:

1. Drink 30 dagen lang 1 liter water per dag gedurende 30 dagen.

 2. Gezoete koffie, thee, frisdrank en sappen zijn niet toegestaan.

 3. Geen alcohol toegestaan

Laten we onszelf ontwikkelen om meer water te drinken. Zoals iedereen weet, is water ons belangrijkste ingrediënt. Elke cel van ons lichaam, huid of organen heeft water nodig. Wat gebeurt er met ons als we alleen water drinken?

– zullen je creatieve en mentale vaardigheden worden versterkt….

– Je ziet er jonger uit…

– zal je immuniteit worden versterkt….

– zal je hart sterker worden….

– zullen je botten sterker worden….

– je zult gewicht verliezen

Hou je van deze factoren? Dus laten we beginnen met het uitzoeken hoe we de 30 dagen durende wateruitdaging kunnen beginnen.

#1. Creëer een waterdrinkwaterplan

Als u geen water wilt drinken, moet u een waterdrinkplan maken. Het zal moeilijk voor u zijn om veel water te gaan drinken. We raden u aan om de 30 dagen durende wateruitdaging te starten door een waterdrinkplan voor uzelf op te stellen om die 3,7 liter water per dag te drinken. De bedoeling hiervan is om een plan voor jezelf te maken dat past bij je levensstijl. Het heeft geen zin om al dat water in één keer te drinken. Je moet de hele dag liters verdelen over de hele dag.

Onthoud gewoon uw waterinnamefrequentie. Dit plan zal u helpen!

#2. Zeg nee tegen gezoete dranken

De tweede regel is om alleen water of ongezoete dranken te drinken. Als u de regels van de 30 dagen durende wateruitdaging volgt, moet u water drinken. Alle andere gezoete dranken zijn verboden. Als u zich moeilijk aan deze regels kunt houden, mag u ongezoete dranken (koffie, thee, soda) drinken.

#3. Telt water in mijn koffie/thee/soda/soda/sap als water?

Uw favoriete dranken zoals ongezoete koffie of thee tellen ook mee voor uw waterinname tijdens de 30 dagen durende wateruitdaging. U kunt het water ook in soepen tellen.

Soda is toegestaan als het sodawater (bruisend water) is. Drink geen koolzuurhoudend water met een smaakje, het bevat zoetstoffen, dus het is niet toegestaan als een drankje tijdens de 30 dagen durende wateruitdaging. U moet uit de buurt blijven van andere dranken.

Om een conclusie te trekken, kan men zeggen dat het altijd moeilijk is om een dieet of uitdaging te starten. Geef niet op en je zal het doen!