7 manieren die u kunnen helpen om donkere vlekken met zuiveringszout te verlichten

De meeste vrouwen worden geconfronteerd met het probleem van donkere vlekken. Er zijn echter vele redenen die de verschijning van donkere vlekken veroorzaken, zoals blootstelling aan de zon, een gebrek aan hormoonhuishouding, vitaminetekort, gebrek aan slaap en stress. De veel voorkomende vraag is hoe je met deze vlekken moet vechten?

Tegenwoordig zijn er vele manieren en behandelingen die u zullen helpen om van donkere vlekken af te komen. Beginnend met laserchirurgie eindigend met home remedies. Zoals u weet, zijn er veel effectieve zelfgemaakte remedies. Vandaag willen we u de voordelen van bakpoeder voorstellen. Natronloog kan uw donkere vlekken natuurlijk verlichten. Er is geen noodzaak meer om dure cosmetische producten te kopen of naar een cosmetoloog te gaan. U kunt gebruik maken van zuiveringszout om effectieve behandelingen thuis te maken.

Daarom hebben wij 7 manieren voorbereid die u kunnen helpen om donkere vlekken met zuiveringszout te verlichten. Beloof ons dat u ze zeker zult proberen, oké? Scroll naar beneden om ze te zien!

#1. Baking Soda and Water

This is the simplest and effective method to lighten dark spots. Take 1 tsp of baking soda in a bowl, add ½ tsp water and form a thick paste. Apply this to the dark spots and leave it to dry. Then rinse off and apply moisturizer.

#2. Natronloog en citroensap bakken

Deze combinatie zal u verrassen! Voeg een halve theelepel citroensap toe aan 1 theelepel frisdrank wanneer het bruisen stopt, roer door de pasta. Appel de pasta op tot donkere plekken en laat het 3-5 minuten rusten. Spoel af. Let op: Je moet voorzichtig zijn met het toepassen van dit middel rond de ogen!

#3. Natronloog en groene thee bakken

Je hebt 1 kop sterke koude groene thee nodig. Voeg ½ theelepel groene thee toe aan 1 theelepel zuiveringszout en meng dit tot een pasta. Breng deze remedie vervolgens aan op de donkere vlekken. Na 3-5 minuten moet je het afspoelen.

#4. Natriumcarbonaat en suiker bakken

Combineer gelijke delen bakpoeder en suiker voegen water of groene thee toe, totdat het een dikke pasta vormt. Breng de pasta aan op de donkere plekken. Laat het enkele minuten rusten en spoel het dan af.

#5. Soda- en koffiedik en koffiemalen bakken

Meng gelijke delen bakpoeder en koffiedik, voeg een paar druppels water toe. Schrob deze pasta vervolgens op je hele gezicht en laat het 5 minuten rusten. Spoel af.

#6. Natronloog en papaja bakken

Maak een crèmekleurig masker voor je gezicht. Combineer de mix van 1 theelepel gepureerde papaja met 1 theelepel zuiveringszout. Breng het aan op het hele gezicht. Na 5 minuten afspoelen.

#6. Natronloog en papaja bakken

Maak een crèmekleurig masker voor je gezicht. Combineer de mix van 1 theelepel gepureerde papaja met 1 theelepel zuiveringszout. Breng het aan op het hele gezicht. Na 5 minuten afspoelen.