Een effectief 5 weken durend dieetplan kan helpen om tot 15 pond te verliezen.

Wilt u voorgoed afslanken, maar kunt u geen gezonde voeding vinden die bij u past? U kunt dit vijf weken durende eetplan gebruiken! Het bestaat uit gezonde producten zoals groenten, fruit, bessen, vis, mager vlees, bonen, zaden en noten, zodat u zich voor een lange periode vol voelt.

Dit dieet is uitgebalanceerd met alle essentiΓ«le vitaminen en voedingsstoffen, want je mag elke dag een ontbijt, een diner, een lunch en snacks plukken. Je zal elke dag 25g vezels consumeren om je spijsvertering te verbeteren en je metabolisme te stimuleren.

Combineer dit dieetplan met de trainingsroutine om tot vijftien pond te verliezen in vijf weken. Scroll naar beneden om te zien wat u kunt eten tijdens het volgen van dit dieet.

Ontbijt:

– een sneetje volkoren toast met roomkaas en gehakte komkommers.

– Roerei met kaas en groentjes.

– een sneetje volkoren toast met 2 sneetjes kalkoenspek en tomaten.

– bananensmoothie met kokosmelk.

– een sneetje volkoren toast met pindakaas en sinaasappelconfituur.

– een portie havermout met magere melk, een handvol amandelen en aardbeien.

– een portie chocolademuesli met amandelmelk.

Snack:

– een kop gekookte broccoli, één sinaasappel.

– Een half kopje griekse yoghurt.

– een kopje baby carrots met hummus.

– een kopje fijngehakte ananas.

– een handvol noten.

– een kopje dadels.

– een glas magere melk, een appel.

Lunch:

– een portie gegrilde zoete aardappelen met 100 g gebakken kip.

– een portie bruine rijst met 100 g gegrilde zalm.

– twee plakjes pizza met kaas, ham, groenten en yoghurtsaus.

– speksalade, een portie bruine rijst.

– mediterrane garnalen salade.

– een kom kruidig zalmbroodje en een kopje misosoep.

– saladekom met zwarte bonen, sla, groentjes, zwarte bonen, avocado, salsa en guacamole.

Eten:

– kipsalade.

– een portie gegrilde tofu met groentjes.

– twee gekookte eieren, verse komkommers.

– een portie gebakken pompoen met kaas.

– 150 g gegrilde zalm met citroendressing.

– een portie gegrilde zoete aardappelen met verse tomaten.

– 120 g gebakken kip met knoflook.