Kenna Shell vertelde over haar ongelooflijke gewichtsverlies transformatie

Moeder zijn was niet gemakkelijk voor deze vrouw. Ze vertelde ons dat het het allereerste begin was van haar lange weg “naar beneden” in haar gewichtstoename. Als professionele honkbalvrouw moest ze constant in beweging blijven en had ze dus geen vaste dokter.

Haar eetlust werd gek gemaakt, ze at wat ze wilde, wanneer ze wilde en in elke hoeveelheid die goed leek. Ze kreeg 80 pond meer! Ongelooflijk, maar dat was wat er gebeurde.

Toen kwam de stress: haar man werd ontslagen en er was een ongelukje op zijn werk, maar toen stopte ze even en zag ze het “voor en na” verhaal van een vrouw die haar zo inspireerde dat ze besloot haar leven in een moment te veranderen! Ze veranderde haar levensstijl, haar dieet en ze werkte zo hard. Het resultaat is verbluffend. Je moet kijken en je verwonderen!

Wat een prachtige transformatie! Het is moeilijk voor te stellen hoeveel kracht en toewijding er nodig was om zo’n slank lichaam te creëren.

Wat kan meer inspirerend zijn voor degenen die willen afvallen dan het perfecte lichaam van een moeder van een geweldige jongen?

Nu is ze zo zelfverzekerd als ze nog nooit eerder was. Er is niets verrassend aan, kijk maar eens naar dit slanke, prachtige lichaam!

Kijk eens hoe verschillend deze twee vrouwen zijn! Kenna is nu vol energie en deelt haar ervaring als coach voor vrouwen die ook hun leven en lichaam willen veranderen.