Mathilde Broberg vertelde over 10 eenvoudige dingen die ze deed om meer dan 145 pond te verliezen!

Deen Matilda Broberg besloot het gewichtsverlies serieus te nemen toen de controleur in het pretpark met schaamte haar niet in de achtbaan liet zitten – een dik meisje kan de gordel niet vastmaken. De 16-jarige Matilda woog toen 268 pond en consumeerde 3500 calorieën per dag, gebaseerd op chocolade, chips, zoet en wit brood.

Echter, een onaangenaam incident in het pretpark heeft haar van gedachten doen veranderen, waarna ze haar leven radicaal heeft veranderd. Na 145 pond te hebben laten vallen, werkt de 21-jarige Matilda nu als model in het agentschap, maakt ze reclame voor sportkleding en motiveert ze duizenden mensen om te gaan sporten.

“Mijn maag was als van een paard – ik nam een ongelooflijke hoeveelheid voedsel op, altijd meer dan nodig”, herinnert ze zich.

“Niet alleen dat ik grote porties heb gegeten bij het ontbijt, de lunch en het diner, maar ook voortdurend iets tussendoor heb gekauwd – chocolade, frieten, pasta … Bijna 3.500 calorieën per dag”. De Matilda-afslanktruc is het gebruik van een theelepel in plaats van een eetlepel.

Dus het meisje bleef afvallen, niet met dubbele porties van het eten, zoals voorheen, maar met de hoeveelheid voedsel die in de palm van haar hand werd gelegd. “Met een theelepel kost de maaltijd meer tijd – ik heb de hersenen bedrogen, waardoor hij denkt dat ik al goed gegeten heb toen ik een beetje at,” legt Matilda uit.

Sinds vier jaar is Matilda twee keer zo klein geworden – van 268 pond tot 125 pond. Maar de problemen zijn er niet voorbij. De vraag rees: wat te doen met de overtollige huid die op haar lichaam hing, zoals oude overbodige kleren?

Na het verlies van 145 pond overgewicht moest Matilda 7.000 dollar uit de schillen voor het plastic van een verslapte huid op de buik. Het meisje heeft er echter geen spijt van: “Op een dag kwam er een familielid naar mijn thuisfeestje, met wie ik lange tijd niets meer had gezien. Dus hij herkende me niet! “zegt Matilda, die er nu echt uitziet als een ander persoon.

After losing weight and increasing of a little muscle mass, now Matilda weighs about 137 pounds. This girl with her new body does not just admire herself in the mirror – she finally began to attract the attention of cute guys.

Nu helpt dit geweldige meisje andere mensen om ook hun leven en lichaam te veranderen. Ze verzamelde 10 tips, die u zullen helpen om al het overtollige gewicht te verliezen en een aantal lange termijn gezonde gewoontes te krijgen:

#1 Je moet je duidelijk realiseren alle moeilijkheden en volledig toegewijd zijn aan je doel.

#2 Wees je bewust van wat je eet en elimineer alle ongezonde dingen uit je maaltijden.

#3 Uw portie voor één maaltijd mag niet groter zijn dan de grootte van uw handpalm.

#4 Gebruik alleen kleine borden en theelepeltjes tijdens het eten.

#5 Het is belangrijk om de vooruitgang in deze lange en moeilijke reis te zien. Neem een keer per maand een foto om alle veranderingen op te merken en meer gemotiveerd te worden.

#6 Devil zit in de details, dus om je doel sneller te bereiken moet je het plan strikt volgen.

#7 Ik ben meer dan 80 pond kwijt geraakt door het eten van gezond voedsel. Besteed meer aandacht aan het voedsel dat je consumeert.

#8 Zorg ervoor dat je calorie-inname kleiner is dan de hoeveelheid calorieën die je verbrandt.

#9 Je schoonheid en gezondheid zijn boven alles, dus je hebt niet het recht om op te geven.

#10 Begin met concrete doelen. Zeg bijvoorbeeld dat je 5 pond moet verliezen en je zult die geweldige beha of wat je maar wilt kopen. Vergeet niet dat het lonend zijn heel belangrijk is voor je motivatie.