11 tekenen dat je man misschien met een andere vrouw slaapt….

Elke getrouwde man dacht minstens één keer aan verraad. Ervaren psychologen zeggen dat zelfs de gedachte aan overspel het gedrag van mannen beïnvloedt. Vrouwen en vrouwen kunnen zulke veranderingen onmiddellijk voelen, maar ze gewoon verkeerd interpreteren.

Als een man zich er goed van bewust is dat ontrouw slecht is en dat overspel in het gezinsleven moet worden vermeden, begint hij zich zorgen te maken over zijn overspel. Het is wetenschappelijk bewezen dat de man slechter liegt dan de vrouw, dus het is gemakkelijk om erachter te komen dat er iets mis is.

Een slimme vrouw kan altijd verraad opmerken. Ze hoeft niet noodzakelijkerwijs onweerlegbaar materieel bewijs te hebben zoals de geur van andermans parfum, de sporen van lippenstift op zijn shirt en de dagelijkse vertragingen op het werk.

#1. Vergeetachtigheid en vermoeidheid…

Hij begint opeens je gedenkwaardige afspraakjes te vergeten: de dag van de kennismaking en de bruiloft. Zelfs over uw verjaardag herinnert hij zich de data pas na de juiste herinnering aan het elektronische dagboek.

#2. Ongewoon gedrag

Afhankelijk van de aard van de man en de redenen waarom hij vals speelt, wordt zijn gedrag anders dan u gewend bent. Een scherpe gedragswijziging is ook een duidelijk teken van verraad.

#3. wantrouwen…

Als u eerder een gemeenschappelijk profiel op uw computer had, heeft één op de twee een e-mailbox, nu heeft hij zijn eigen profiel en post gemaakt, met wachtwoorden voor beide.

#4. Ontoereikende reactie op grappen en mijmering

Hij reageerde onvoldoende op grapjes. Het is moeilijk voor hem om anekdotes over overspel waar te nemen. Hij zit of liegt gewoon, denkt aan iets, zwijgt, zonder iets voor zich te horen of te zien.

#5. De geur van een andere vrouw

Hij ruikt naar een ander persoon. Dit houdt in dat hij direct na het werk naar de douche gaat. Hij probeert de sporen van bedrog te verbergen.

#6. Verandering van beeld

Vroeger droeg hij een spijkerbroek en een shirt om te werken, maar nu draagt hij dure pakken. Hij raakt geïnteresseerd in mode voor herenschoenen, koopt felle shirts, een nieuw horloge en een portemonnee.

#7. Jaloezie en berekening

Je man werd jaloers en kieskeurig. Hij scant voortdurend je dagelijkse schema en leest je berichten zorgvuldig. Hij is op zoek naar iets om over te klagen, zodat hij zelf niet schuldig kan zijn.

#8. Nieuwe gewoonten

Hij veranderde het merk van sigaretten in een duurder merk, koopt een andere shampoo, toiletwater en aftershavegel. Er zijn nieuwe woorden en zinnen die hij nu gebruikt.

#9. Hij vermijdt je.

Hij gaat emotioneel van je weg. Als je hem ergens naar vraagt of over wilt praten, probeert hij het antwoord te omzeilen.

#10. Hij doet de deur dicht.

Als je in het huis bent, doet hij voortdurend de deur dicht, terwijl jij ze open laat staan. Bijvoorbeeld, koppels die een lange relatie hebben, laten vaak de badkamerdeur open. Hij wordt meer privé.

#11. Hij veroordeelt verraad.

Hij veroordeelt voortdurend elke kennis die van partner verandert. Uw partner wil u doen denken dat het heel anders is en uw interesse verbergen, terwijl dergelijke relaties aan de zijkant hem aantrekkelijk lijken.