4 manieren om ervoor te zorgen dat je bloemen krijgt van je geliefde!

Bloemen zijn voor elke vrouw het meest romantische cadeau! Niets tovert gemakkelijker een glimlach op het gezicht. Het ding is dat mannen natuurlijk wel weten dat wij vrouwen ons gevleid voelen als we bloemen ontvangen, maar het geven van bloemen alleen beperken tot speciale gelegenheden. Terwijl wij stiekem wel vaker een bosje rozen in de handen geschoven willen krijgen!

Hoe vaak krijg je bloemen? Hmm, let’s be honest: Je bent waarschijnlijk wel een héél klein beetje jaloers op je vriendin als haar man komt aanzetten met een groot boeket geparfumeerde bloemen. Het eerste waar je dan aan denkt is: waarom kan míȷn man mij in hemelsnaam niet eens een keer verassen met bloemen?

Een bos bloemen is een gebaar van liefde en genegenheid. Het toont de liefde en zorg van een man. Maar hoe kun je nou een man ongemerkt aansturen om bloemen voor je te halen, zonder het zelf voor te stellen? We hebben een aantal effectieve tips op een rijtje gezet die kunnen helpen bij het opwekken van een romantische sfeer bij je geliefde. Als je deze tips volgt zul je gegarandeerd bloemen ontvangen. Take notes!

#1. Geef hem hints

Praat meer over je liefde voor bloemen. Als je langs de bloemenwinkel komt, kun je hem een hint geven dat je er gek op bent en je hardop voorstelt hoe ze eruit zouden zien in je kamer.

#2. Verras jezelf

Koop wat vaker zelf bloemen en breng ze naar huis. Als je dit een aantal keer doet zal hij jouw belang van bloemen begrijpen. Bovendien zal hij je proberen te verrassen!

#3. Noem voorbeelden

Vertel hem over je vrienden en hoe vaak ze bloemen krijgen van hun vriendjes. “Sarah’s vriendje gaf haar bloemen’ of ‘Alex gaf Kim een boeket prachtige rozen’. Je vriendje krijgt de hint, en zal je de volgende ochtend verrassen met een verse bos bloemen. Pas op! Overdrijf niet, want je kunt de gevoelens van je partner kwetsen!

#4. Vertel het hem direct

Helaas begrijpen sommige mannen onze hints niet direct. Dat is jammer! Maar als je het ‘m direct vertelt zal hij het onmiddellijk begrijpen. Stel hem GEEN vraag als: “Waarom geef je me nooit bloemen? Maar zeg: “Als je me bloemen zou geven zou je mij het gelukkigste meisje van de planeet maken!”.

Als je man echt van je houdt, zal hij al je hints begrijpen en je binnenkort verrassen met een prachtig boeket bloemen!